Strong nation

Svi smo čuli za Zumbu - fitnes plesnu senzaciju koja vlada svetom. I ne preterujemo - svi znaju za Zumbu, čak iako nikada nisu ni probali ovu vrstu fitnesa. Ali Zumba fitness više nisu samo vatreni plesni pokreti i visoki tempo. U stvari, Zumba (brend) je izbacila potpuno drugaciji program. I zapravo je sve suprotno od onoga što verovatno smatrate Zumbom.

Sve potrebne informacije o tome šta je Strong Nation ( ex.Strong by Zumba) , šta možete očekivati, kome je namenjena, mozete saznati upravo ovde, a osetiti o cemu pricamo kod nas u klubu na probnom treningu.
SPREMNI? Idemo...

Naravno, kada mislite na Zumbu, mislite na plesni fitnes. I sa dobrim razlogom - brend se izgradio na tom marketingu, toj vrsti fitnesa i tom priznanju. U suštini, uradili su fantastičan posao. Ali STRONG NATION NIJE čas plesnog fitnesa.

Umesto toga, STRONG NATION je intervalni trening vežbanja visokog intenziteta (HIIT) koji se odnosi na boot camp, a manje na booti-shakin ’.

Ne dozvolite da vas zavaravamo -ovaj program i dalje je kretanje u ritmovima visokog tempa, ali umesto da se ispraznite plesom, fokusirate se na HIIT pokrete i tempirate ih ritmičkim ritmom.

Strong Natio je obično 55-minutni trening koji je podeljen na četiri kvadranta (Smatrajte ih malim delovima). Evo male analize kako izgledaju ta četiri kvadranta:

  • Kvadrant 1 IGNITE . Da, to je zagrevanje, a napravljeno je tako da se pripremite za HIIT trening koji je pred vama.
  • Kvadrant 2: FIRE UP. Ovde započinjete HIIT vežbe. Toniraćete mišiće, sagorećete kalorije, koristićete telesnu težinu (kao otpor u nekim slučajevima) da biste napumpali svoje misice.
  • Kvadrant 3 : Push your Limits... Pomerite svoje granice.Cucnjevi, sklekovi,skokovi, boks udarci, iskoraci, izdrzaji upakovani u fantastican bit koji ne dovoljava da posustanete. Sjajnom muzikom izvlacite maksimum iz sebe.
  • Kvadrant 4; Floorplay. Niste valjda mislili da zaboravljamo jezgro? Core? Ovaj kvadrant je ceo posvecen upravo nasim trbusnjacima i sve vreme smo na podu.

Najbolja stvar u vezi sa ovom vrstom fitnesa? Ne zahteva brdo opreme. Bukvalno, sve što vam treba su dobri par unakrsnih trenažera, strunjaca, peškir, tone vode i stroga volja da se ovaj trening ostvari.

Cekamo vas budite i vi Strong Nation

View the embedded image gallery online at:
https://befit.rs/treninzi/strong-nation.html#sigProId42eb10dc10